maandag 12 februari 2018

EEN GAT IN DE LUCHT

Hebben jullie gisteren naar het programma 'een gat in de lucht' van Ketnet gekeken? Dan hebben jullie zeker en vast ons Dieuwke gezien!!!! Maar in het publiek zaten er ook nog andere bekende gezichten uit onze klas!
In het programma 'een gat in de lucht' proberen zes wrappers de dromen van allerlei Ketnetters te vervullen. Dat kunnen kleine of megagrote dromen zijn, van het organiseren van een bijzonder emotionele koffiebreak tot het begeleiden van een levensgevaarlijke BMX-jump. En net voor dat laatste, was de Ketnetploeg afgezakt naar onze klas om Dieuwke weg te kapen. Zij vertoefde een ganse dag in het gezelschap van Charlotte, die haar meenam naar Zolder. Dieuwkes grote droom was om daar van een 8 meter grote berg van het circuit naar beneden te racen. Zij kreeg hierbij de hulp van Olympisch atlete Elke Vanhoof.
Vorige maand mocht Dieuwke, in het gezelschap van enkele vrienden, de opnames gaan bekijken in de studio. Het programma dat we gisteren zagen, werd toen ook opgenomen. De blije gezichten verraadden dat ze een leuke dag hebben gehad. Dat Dieuwke met volle teugen heeft genoten, was dikwijls te merken aan haar glunderend gezicht! Knappe prestatie, Dieuwke! En zoals de wrapper zei: 'Dat was niet voor watjes maar wel voor Dieuwkes!'Geen opmerkingen:

Een reactie posten